Wat zijn beste sport oortjes voor tijdens je workout?

Sporten dient idealiter een vast onderdeel te worden van je ritme. Of je nou gaat voor 1x per week, of 5x per week, zorgen dat fitness onderdeel van je leefpatroon wordt geeft je de grootste kans om je doel dit jaar te behalen. Om je een handje op weg te helpen hebben wij een aantal tips voor je, om te zorgen dat sporten zo snel mogelijk onderdeel wordt van je dagelijks of wekelijkse planning.

Denk je dat je liever oortjes in hebt wanneer je gaat trainen? Ook daar herkennen wij ons in. Vaak zijn ze wat lichter, bewegen ze minder met je mee en heb je al snel niet meer door dat je ze in hebt. Anderzijds vallen ze nog wel eens uit, kunnen ze niet allemaal even goed tegen zweet en kunnen ze bij langere periodes van dragen vervelend gaan zitten.

Bepaal een realistisch doel
Voordat je begint met sporten, adviseren wij altijd om een doel te stellen. ‘Meer sporten’ of ‘vaker sporten’ is natuurlijk een begin, maar wel erg lastig meetbaar. De kans dat je jezelf daardoor op gegeven moment teleurstelt is relatief groot. Probeer je doel te stellen in aantal bezoeken per week, hoeveelheid kilo’s die je wil verliezen of afstand die je wil kunnen afleggen. Op deze manier creëer je voor jezelf een doel waar je naar toe kunt werken. Je zult zien dat sporten daarmee meteen een stuk leuker wordt, omdat je al snel progressie boekt.

About the Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may also like these